Stefani Real Estates - Недвижими имоти в Русе и региона - За сглобяемите къщи - представяне и съвети.
  


РУСЕ ГАЗ
Хотел Фамилия
Ипотечен калкулатор
Цена на имота (Без десетичен знак) Help
Срок години
Лихвен процент %
Месечна сума EUR
Валутни котировки
Брокер
Статистика
BulgarianTOP.com

За сглобяемите къщи - представяне и съвети. PDF Печат Е-мейл
 
В последните десетилетия хората бяха принудени да живеят в тухлени или бетонни жилища. Съществуващите жилища в по голямата си част са студени и влажни и не отговарят на новите изисквания за топлоизолация и енергийна ефективност.

Високите разходи за отопление както и промяната на философията и начина на живот на хората са причина за нарастващата популярност на къщите с дървена конструкция познати ни в България като Канадски , Американски , Финландски и т.н.

Преди около 50 години в света започва да се развива строителството на къщи с дървена конструкция. Именно в такива топли къщи живеят голяма част от населението на САЩ ,Канада (в това число Аляска), Норвегия ,Финландия, Швеция.

В последните години строителство на такъв тип къщи достигна качествено нови нива благодарение на новите технологии, съвременното оборудване и материали.

Ето и някои от преимуществата на тази технология:

КАЧЕСТВО
Всички материали които се влагат са висококачествении са производство на водещи фирми.

ЕНЕРГИЙНА ЕФКТИВНОСТ
Благодарение на ефективната топлоизолация, спестявате от разходите за отопление до 2-3 пъти. Липса на мокри процеси гарантира липсата на велага във вашия дом.

КОМФОРТ ТОПЛИНА УДОБСТВО
Дома прозведен по тази технология е проектиран да издържа на температурни разлики от минус 40 до плюс 40 градуса без да се нарушава комфорта на живущите, Максимални натоварвания от сняг. Външната облицовка на сградата (сайдинг) е с 60 годишна гаранция включително и срещу градушка.Този тип сгради са изключително популярни в сеизмично активните райони на САЩ поради по леката си и устойчива на земетръс конструкция.

ЕКОЛОГИЧНИ ЧИСТИ
При производството на този тип сгради се използват само съвременни висококачествени екологично чисти материали и дървесина.

ГОЛЯМ ИЗБОР ОТ АРХИТЕКТУРНИ РЕШЕНИЯ
Гъвкавоста на технологията пзволява да се осъществят всички желания по отношение на архитектурата и вътрешното разпределение на дома .За ваше улеснение ние можем да ви предложим голям набор от базови проекти, които вие може да промените или допълните.

ХУБАВ ВЪНШЕН ВИД
Фасадите на сградата се изпълняват с американски винилов сайдинг или по желание на клиента с минерална мазилка.

БЪРЗИНА НА СТРОИТЕЛСТВОТО
За построяването на такава къща до ключ реално са необходими около 4-5 месеца.Преимущество е и това че поради липсата на влага може да се нанесете да живеете веднага.

ВСЕСЕЗОННОСТ НА СТРОИТЕЛСТВОТО
Технологияа се основава на метода на сухото строителство. Това позволява да се работи през всички сезони и при минусови температури което е трудно при конвенционалното строителство.

ГАРАНТИРАНА КРАЙНА ЦЕНА
При подписването на договор се упоменават всички строителни дейности които ще се извършват. На практика вие знаете точно колко ще струва вашият дом и това е гарантирано .Така вие можете да планирате всички ваши разходи.

 

Облицовки (siding) Gentek

Винилната облицовка (siding) представлява изработено от Поливинилхлорид (PVC) твърдо покритие (плоскост, панел), което се използва за облицоване на сгради и замества традиционните строителни мазилки и изолации. Ако боядисате фасадата на дървена къща с боя на маслена основа, покритието трае 2-3 години, след което започва да се напуква и бели. Боядисването се повтаря през няколко години и след 10 нанасяния на боя, сградата вече не изглежда добре. Покритията се наслояват едно върху друго.

Пропуканата стара боя предразполага още по-бързото падане на новата, а свалянето на предишното покритие с пистолет е трудоемко и скъпо. По-трайните специализирани бои също не са евтини. Ето защо би било практично да се насочите към облицоване на старата сграда с винилна облицовка (siding).

Материалът не се изменя от влага, не благоприятства развитие на плесени и не се уврежда от насекоми. Успешно се използва в климатични зони с температури от - 40° C до + 50° C . Винилната облицовка (siding) е пожаробезопасна. При въздействие на огън се топи, като не се възпламенява и не поддържа горенето. Хигиенно е безопасна и при предвидените условия на ползване, не отделя вредни за здравето вещества.

Много важни за качествата на облицовката са специалните добавки, които в голяма степен забавят стареенето на материала. Те действат така, че свойствата на винилната фасада не се променят през целия период на експлоатация – срок, многократно по-дълъг от този на традиционните методи на изолиране и измазване.

Фасадата от винилни облицовки (siding) придава на сградата идеално завършен и чист външен вид.

Панелите са изрядно подредени, без никакви пролуки. Този ефект се постига благодарение на различните профили на винилните плоскости. Те дават възможност да се облицоват всички части от фасадата, като се правят прецизни преходи между отделните повърхности, без да се нарушава общия синхрон в подредбата на елементите.

Панелите са изработени с малки отвори, през които вентилацията се извършва без допълнителни устройства. Изолационните материали, с които обикновено се съчетава винилната фасада, многократно намаляват топлинните загуби и имат шумоизолационен ефект.

 
< Предишна   Следваща >